Yay Burcu Günlük Yorum (04 Ekim 2009)
Mynet AstrolojiSevgili Yaylar saat 09:11 itibariyle Koç-Terazi burç düzlemi içinde meydana gelecek Dolunay,başta aşk hayatınız olmak üzere,varsa çocuklarınız, yaratıcı faaliyetleriniz, sahip olma hırsınız ile,başka insanların sizden beklentileri arasındaki dengeyi kurmanız gerektiğinin işaretidir. Bu olmadığı takdirde gerilim kaçınılmazdır.Bir Yay daimaözgür düşünmek ve hareket etmek istediği için, başkalarıyla ortak düşünmek, ekip halinde yapılan çalışmalarda ortaklaşa düşünmekten kaçınabilir. Aslında son derece iyi niyetli bir kişi olmasına rağmen ister istemez bencilleşebilir. Oysaki sosyal ilişkilerine özellikle dikkat etmesi ve liderlik gücünü düzgün bir şekilde kullanması lazımdır. Ayrıca maddi konularda, mantıklı düşünmek Dolunay etkisi altında baş koşul olarak önem taşıyor. Hayale kapılmadan, gerçeklerin farkında olarak hareket etmek gerekiyor.
Parasal açıdan, kendinize güvenli olmanız nasıl önemliyse, başkalarıyla olan iletişiminizin de maddi açıdan değerli olduğunu unutmamak gerekiyor. Yani akıllı ve zeki bir şekilde ilişkilerinizi güçlü tutmaya çalışmanız yararınıza olabilir. Finansal açıdan kendinizi güvende hissetmenizi sağlayacak bu düşünce şekli, diğer insanların kaynaklarını kullanabilmenizde de sizi destekleyici olabilir. Yani bu süreçte birileriyle iyi geçinmenin menfaatiniz açısından değer taşıdığını anlıyoruz. Özellikle ailenizle yaşıyorsanız onlarla, evliyseniz eşinizle veya kimle parasal ilişkiniz varsa ve size kim destek oluyorsa bu kişilerle diyalogunuzu güçlü tutmanın size fayda sağlayabileceğini söyleyebiliriz.
Günün tavsiyesi:Bu Dolunay, yaşamımızla ilgilidaha önce farkına varamadığımız bazı noktalarıanlamamızı sağladığı gibi, kendi isteklerimizle hayatın bizden beklentileri arasındaki gerilimin de işaretidir. Tabi ki canımız yandığında veya sürekli engellerle karşılaştığımızda isyan edebiliriz. Böyle zamanlardagüzel ve olumlu şeyler düşünmemiz mümkün değildir.Ancak Dolunayın ışığı altında herşey tüm çıplaklığıyla karşımızdadır. Gerçekleri görürüz önlem alırız veya görmezden geliriz yaşamaya devam ederiz. Ama bir şey var ki, eğer kendimizin farkına varamazsak bir kısır döngü içinde kaybolup gideriz.Evet bu çok önemli. Eğer bu Dolunayda bunu başarabilirsek, hem bizim için en doğru olanı keşfeder hem debizi neyin mutlu ettiğini saptamış oluruz.İşte o zaman yanlış bir seçimde bulunmamız, üzülmemizmümkün değildir. O zaman bırakalım Dolunayın gerginliğini sinirini bugünü bu şekilde değerlendirelim. Ne dersiniz?
Mutlu bir pazar geçirmeniz dileğimle,Sabah GazetesiMaddi konularda sınırlarınızı genişletme çabası içindesiniz. Size gelecek olan iş tekliflerini düşünmeden kabul etmemelisiniz. Yaşça sizden büyük olan ve daha çok tecrübe sahibi olan kişilerin desteğini üzerinizde hissedebilirsiniz. Kendi düşüncelerini savunan biri olarak, uğraşılarınızla ilgili tavizler vermeyeceksiniz.
Geçmiş günlerin burç yorumları:
|
|
|
Günlük Falım Mailimde Servisi
|
Burcunuzu Öğrenebilirsiniz
|
|