Yay Burcu Günlük Yorum (20 Haziran 2009)
Mynet AstrolojiSevgili Yaylar, cumartesi gününe Ay gezegeninin İkizler burcu seyriyle adım atmaktasınız. Saat 15:03 olana dek, durmak, beklemek, sabretmek sizin için oldukça zordur. Gerek zihinsel, hem duygusal hem de fiziksel hareketlilik açısından oldukça hızlı bir tempoya sahipsinizdir. Dış dünyada kendinizi ifade olumlu bir şekilde ifade edebilirsiniz. Saat 15:03-20:01 saat dilimi içinde iletişimde bulunmak isteğiniz yoğun, etrafınızla irtibata geçmek arzunuz yüksek olsa da, Ay gezegeninin karşıt burcunuzda boşlukta olması nedeniyle, fikirlerinizi, duygularınızı paylaşırken ılımlı hareket etmeniz, özellikle dengeli davranmaya çalışmanız yararlıdır. Hangi konuda olursa olsun, yeni bir karar almak yerine, rutin yaşamınızı sürdürmenizyine düzenli bir şekilde yaptığınız tüm faaliyetlerinizi gerçekleştirebilirsiniz.
Kişisel bakımınız, fiziksel görünümünüzle ilgili her hafta tekrarladığınız işlerinizi yapmanızda hiçbir sakınca yoktur. Bu saat diliminde daha önceden planlanan görüşmelerinizi yapabilir, önümüzdeki haftanın programını düzenleyebilir, eksiklerinizi gözden geçirebilirsiniz. Saat 20:01 itibariyle yengeç burcunda ilerlemeye başlayacak Ay enerjisi, parasal konularda yeni girişimlerde bulunmak, eviniz için harcamalar yapmak, ihtiyaçlarınızı karşılamak gibi faaliyetler için uygundur.Ev kiralamak, satın almak,belirli bir kaparo vererek işi sağlama almak istediğiniz işlerinizi yerine getirebilirsiniz. Değerlerinize sahip çıkmak, korumak ve kollamak isteğiniz yoğundur.
Herşey dilediğiniz gibi olsun.Sabah GazetesiBu gün kariyerinizi geliştirmek için önemli fırsatlarınız var. Yükseliyor ve kariyerinizi genişletmek amacı içindesiniz. Yaşamınız renklendirecek çalışmalara yöneleceksiniz. Duygularınız yenilenecek. Sosyal açıdan parlak bir döneme gireceksiniz. İleri vadeli ilişkileriniz için planlı ve programlı davranmak zorundasınız.
Geçmiş günlerin burç yorumları:
|